KOPOGLU
KÖPOĞLU
MALZEMELER:
1 Adet Patlıcan
1 Adet Patates
1 Adet Kabak
1 Adet Havuç
3 Adet Sivribiber
1 Su Bardağı Sıvıyağ
Tuz
YAPILIŞI:
1 adet patlıcan,patates,kabak,havuç ve 3 adet sivri biberi küp küp doğrayın.1 su bardağı sıvıyağı kızdırın.Sırayla,patates kabak,havuç patlıcan ve sivribiberleri kızartın.
Kızarttığınız sebzeleri geniş bir kabın içinde karıştırın.4 diş dövülmüş sarımsağı,1 kase süzme yoğurdun içine alıp iyice karıştırın,sebzelerin üzerine gezdirin.
2 çorba kaşığı sıvı yağı kızdırın.İçine kırmızı biberi ekleyin.Yoğurdun üzerine döküp,servis yapın.
17:28
|
Etiketler:
emine beder tarifi,
kızartma çeşitleri,
kolay kızartmalar,
kolay mezeler,
Köpoğlu,
meze çeşitleri,
resimli meze tarifleri,
yoğurtlu yemek tarifleri
|
Siz de YORUM YAPIN
0 yorum:
Yorum Gönder