KURU UZUM HOSAFI
KURU ÜZÜM HOŞAFI
MALZEMELER:
250 gr kuru üzüm
2 su bardağı şeker
5-6 bardak su
YAPILIŞI:
Kuru üzümlerin saplarını ayıkladıktan sonra güzelce yıkayın. Üzümleri bir tencereye koyarak üzerine 5-6 bardak su ilave edin. Kuru üzümler hafif yumuşayıncaya kadar pişirin. İki su bardağı şekeri tencereye ilave ettikten sonra bir iki taşım daha kaynatıp, ateşten alın. Soğuk olarak servis yapın.
17:11
|
Etiketler:
değişik tatlı tarifi,
hoşaf çeşitleri,
Kuru üzüm hoşafı,
kuru üzümlü hoşaf tarifi,
ramazan yemekleri,
resimli hoşaf tarifi,
tatlılar
|
Siz de YORUM YAPIN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder