PRATIK BILGILER
MUTFAKTA PRATİK BİLGİLER
- Haşladığınız yumurtanın sarısının tam ortada olmasını istiyorsanız ,yumurta pişerken suyu devamlı karıştırın.
- Çatlamış yumurtaları alüminyum kağıda sarıp iki ucunu bükün ve öyle haşlayın.hiç dağılmadan piştiğini göreceksiniz.
- Yumurtayı haşlarken çatlamaması için alt tarafına küçük bir delik açın.
- Yumurtalar haşlanırken çatlarsa ,suyun içine hemen bir miktar sirke atın.yumurtaların çatlağından dışarı akmadığını göreceksiniz.
23:25
|
Etiketler:
işe yarar bilgiler,
mutfakta,
oktay usta böreği,
pratik bilgiler,
püf noktalar,
yumurta haşlarken
|
Siz de YORUM YAPIN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder