10 Haziran 2008 Salı

KREP BOREGI


KREP BÖREĞİ

MALZEMELER:

4 bardak un
4 bardak süt
4 yumurta
yarım paket kabartma tozu
tuz
tava için sıvıyağ

İÇ MALZEME:

arzuya göre kıymalı iç veya kaşar + salamlı iç

HAZIRLANMASI:

Un, süt, yumurta, kabartma tozu ve tuzu karıştırıp iyice çırpın boza kıvamına getirin. Karışımdan kepçeyle alıp az yağlanmış kızgın teflon tavaya dökün kreplerinizi çevirerek pişirin.
Kreplerin ortasına iç malzemeyi uzunlamasına yayıp rulo yapın. Ruloları dikdörtgen borcama dizin.
Üzerlerine kaşar rendeleyip orta dereceli fırında kaşarlar eriyene kadar pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen tarifler hakkındaki düşüncelerinizi belirtiniz. Afiyet olsun.