8 Haziran 2008 Pazar

SAHTE SU BOREGI TARIFI


SAHTE SU BÖREĞİ TARİFİ

MALZEMELER:

1 kg yufka
1 paket eritilmiş margarin
1,5 su bardağı su
3 adet yumurta
300-350 gr çökelek ya da peynir
Kıyılmış bir miktar maydanoz
kabartma tozu

HAZIRLANIŞI:

Yağlanmış tepsiye yufkaların yarısını üst üste yerleştiriniz.Arasına peynir ve maydanozu karıştırıp, tamamını serpin.Kalan yufkaları da üzerine kapatıp kareler halinde kesin.Eritilmiş margarin, su, yumurta ve kabartma tozunu karıştırıp böreğin üzerine dökün ve önceden ısıtılmış fırında pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen tarifler hakkındaki düşüncelerinizi belirtiniz. Afiyet olsun.