' Dünyanın en becerikli annesine.. '

E-mail adresinizi yazın ve Üye Ol'a tıklayın.Her gün en güzel yemek tarifleri mail adresinize gelsin ! Üyeliğin tamamlanması için adresinize gelen e-maildeki aktivasyon linkine tıklamalısınız.

PRATIK BILGILER

MUTFAKTA PRATİK BİLGİLER

  • Haşladığınız yumurtanın sarısının tam ortada olmasını istiyorsanız ,yumurta pişerken suyu devamlı karıştırın.
  • Çatlamış yumurtaları alüminyum kağıda sarıp iki ucunu bükün ve öyle haşlayın.hiç dağılmadan piştiğini göreceksiniz.
  • Yumurtayı haşlarken çatlamaması için alt tarafına küçük bir delik açın.
  • Yumurtalar haşlanırken çatlarsa ,suyun içine hemen bir miktar sirke atın.yumurtaların çatlağından dışarı akmadığını göreceksiniz.

0 yorum: