KABARAN HAMUR KIZATMASI TARIFI
KABARAN HAMUR KIZARTMASI TARİFİ
MALZEMELER:
1 kase yoğurt
1 adet yumurta;
1 paket kabartma tozu
un, tuz
HAZIRLANIŞI:
Tüm malzemeleri karıştırarak ve alabildiğince un ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında merdaneyle açılabilecek bir hamur oluşturun. Hamuru merdaneyle yardımı ile çok ince ve çok kalın olmayacak şekilde açınız. Açtığımız hamuru bıçak yardımı ile istediğiniz şekillerde kesin ve kabarması için bol, kızgın yağda kızartın fazla yağını almak için kağıt havlu üstüne çıkartın. Çok hafif, ekonomik, çok kolay ve kısa zamanda hazırlayabileceğiniz bir tarif.
19:18
|
Etiketler:
basit börekler,
börek,
börek tarifleri,
ev börekleri,
Kabaran hamur kızartması,
kızartma börekler,
kolay börek,
resimli kolay börek,
resimli tembel böreği,
tembel böreği
|
Siz de YORUM YAPIN
0 yorum:
Yorum Gönder