KREP BOREGI
KREP BÖREĞİ
MALZEMELER:
4 bardak un
4 bardak süt
4 yumurta
yarım paket kabartma tozu
tuz
tava için sıvıyağ
İÇ MALZEME:
arzuya göre kıymalı iç veya kaşar + salamlı iç
HAZIRLANMASI:
Un, süt, yumurta, kabartma tozu ve tuzu karıştırıp iyice çırpın boza kıvamına getirin. Karışımdan kepçeyle alıp az yağlanmış kızgın teflon tavaya dökün kreplerinizi çevirerek pişirin.
Kreplerin ortasına iç malzemeyi uzunlamasına yayıp rulo yapın. Ruloları dikdörtgen borcama dizin.
Üzerlerine kaşar rendeleyip orta dereceli fırında kaşarlar eriyene kadar pişirin.
12:57
|
Etiketler:
börek,
değişik tarifler,
krep,
Krep börek,
krep tarifi,
krepli börek tarifi,
resimli börek tarifi,
resimli krep tarifi,
sahrap soysal tarifi
|
Siz de YORUM YAPIN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder