SUPANGLES
MALZEMELER:
1 llitre süt
1 su bardağı. tozşeker
1 yumurta sarısı
2 çay.kaşığı. nişasta
1 çay.kaşığı. un
2 çay.kaşığı. tepeleme kakao
7 bitter çikolata
İÇ HARCI İÇİN:
kek parçaları
2 çay .kaşığı. damla çikolata
yarım su.bardağı. tozşeker
yarım su bardağı. su
ÜZERİ İÇİN:
kremşanti
kiraz şekerlemesi
HAZIRLANIŞI:
Tencereye 1 litre sütü alın.Üzerine yumurta
sarısı ekleyin.Üzerine 1 çorba kaşığı un,2 çorba kaşığı
nişasta,1 su bardağı toz şekerin yarısını,2 çorba kaşığı
kakao ilave edip muhallebi kıvamında pişirin.
Muhallebin altını kapatın tencereye 7 adet bitter çikolata
ilave edin.karıştırın.
Kalıplara kek parçalarını ilave edin üzerine toz şekerle suyu
paylaştırın.Üzerine damla çikolata ekleyin.
Hazırladığınız muhallebiyi paylaştırın üzerine kremşanti ve
kiraz şekerlemesi ile süsleyerek soğuk servis edin
(üstüne vanilyalı dondurma da koyulabilir).
15:39
|
Etiketler:
dondurmalı tatlılar,
hafif tatlılar,
kakaolu tatlılar,
pastane tatlıları,
supangles,
Tatlı çeşitleri.sütlü tatlılar
|
Siz de YORUM YAPIN
0 yorum:
Yorum Gönder